Jonkheid

st. Isidorus awt-Gelaen
 

Zonder sponsoren kan onze traditie niet in stand worden gehouden. Wij stellen het als Jonkheid dan ook zeer op prijs dat onderstaande bedrijven en personen ons op financieel en/of materieel gebied ondersteunen om ervoor te zorgen dat Oud-Geleen elk jaar een traditie heeft om trots op te zijn. Sponsoren bedankt!

Bent u niet door ons benaderd, maar wilt u Jonkheid st. Isidorus awt-Gelaen ook op financieel en/of materieel gebied ondersteunen, en tegelijkertijd uzelf promoten, neem dan contact op via het contactformulier. 

Voor bedrijven hebben wij een keuze uit diverse sponsorpakketten:

Club van 25

Uw naam en logo komen een jaar lang op deze website te staan

Club van 50

Uw naam en logo komen een jaar lang op deze website te staan. Uw naam komt op de poster van het Mei-den evenement te staan. 

Club van 75

Uw naam en logo komen een jaar lang op deze website te staan. Uw naam en logo komen op de poster van het Mei-den evenement te staan.

Club van 100

Uw naam en logo komen een jaar lang op deze website te staan. Uw naam en logo komen op de poster van het Mei-den evenement te staan. Uw logo komt op een doorsnede van een boomstam, die wordt bevestigd aan de Mei-den zelf, te staan.

 

De club van 100


De club van 75


De club van 50De club van 25Overig